Asculta Radio Vocea Diasporei in Playerul preferat!

THE BEST VOICE

Mihai Bratosin, 11 ani. Vrancea, România

Cânt de la 4 ani și am participat la numeroase concursuri naționale și internaționale. Am multe apariții TV, dar cea mai importanta a fost participarea la emisiunea „Next Star, unde am câștigat „Golden Star-ul” cu un moment de familie. Cel mai recent premiu este „Grand Prix”, obținut la Kiev, Ucraina. Am deja două single-uri, lansate de curând. Studiez pianul de 4 ani și îmi doresc să perseverez in muzică pentru a deveni un mare artist.
Motto: „Sunt norocos că Dumnezeu m-a înzestrat cu acest talent. Ceea ce fac cu el este darul meu pentru Dumnezeu.”

Tânărul artist Mihai Bratosin, din comuna vrânceană Popești, își va lansa cel de-al doilea single din cariera sa, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, difuzată de Antena Stars. Evenimentul va avea loc la ora 9.45, după cum a precizat mama artistului, Diana Bratosin. Piesa se numește „Școala”, iar cei curioși o pot asculta deja pe youtube. Muzica și textul îi aparțin lui Alexandru Andrei, studio Red Clover, București. În iunie 2018, la numai 9 ani, Mihai Bratosin a lansat single-ul – „Sunt fericit”. În aprilie 2017, el s-a clasat pe locul trei în finala celui de-al optulea sezon al emisiunii „Next Star” de la Antena 1.

 

Mihai Bratosin a fost invitat la un concurs mondial de talente, la Hollywood, „WORLD CHAMPIONSHIPS OF PERFORMING ARTS”- HOLLYWOOD, LOS ANGELES, 12-21 IULIE 2019. În aprilie anul trecut, tânărul artist vrâncean a obținut mai multe premii la Festivalul internațional de muzică și dans Kavkaz, care a avut loc la Chișinău, Republica Moldova. Astfel, pentru prestația sa, el a fost recompensat cu locul I, invitație la concursul internațional Global Fest din Moscova și colaborare cu IVAN, câștigătorul Eurovision 2016 Belarus. Mihai a mai obținut și două premii II, la duet. Cu două săptămâni mai devreme, Mihai participase la o emisiune pe TVR 2 – „SE ZICE CÄ‚…”, iar în februarie, a reprezentat România la concursul internațional „Ucraina unește lumea”, de la Kiev, de unde s-a întors cu MARELE PREMIU, dar și alte premii.

Mihai provine dintr-o familie cu înclinații muzicale.

Radio Vocea Diasporei

Asculta zilnic!

Acum la Radio Vocea Diasporei..

 

Loading ...

Michie Sushi

Dublin – Ireland

PUBLICITATE!

Contacteaza-ne pentru a-ti face reclama pe site-ul nostru sau la radio